Gogoși Duble Cu Fructe De Pădure

Gogoși Duble Cu Fructe De Pădure
Gogoși dublu Berry este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați afine, apă, amestec original și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gogoși Glazurate Cu Lămâie Dublă, Gogoși Glazurate Cu Lămâie Dublă, și Gogoși Glazurate Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia cu gogoși cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, 2 linguri de zahăr granulat, 2/3 cană de lapte, 2 lingurițe de vanilie și ou până se omogenizează. Se amestecă afine. Puneți aluatul într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AfineAfine
VanilieVanilie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Tăiați colțul mic al pungii; strângeți punga pentru a țeava aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1/4 cană pentru fiecare gogoașă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Scoateți imediat gogoșile din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți zmeura, apa și restul de 2 linguri de zahăr granulat până la fierbere la foc mediu. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana se ingroasa si siropoasa. Tulpina; rece. Se amestecă 1 cană de zahăr pudră și 1/2 linguriță de vanilie rămasă cu biciul până se omogenizează și se îngroașă. Scufundați blaturile de gogoși în glazura de fructe de pădure; lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ZmeurăZmeură
VanilieVanilie
Fructe De PadureFructe De Padure
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
5
Lăsați să stea până când este setat.
6
Într-un castron mediu, amestecați restul de 1 cană de zahăr pudră și 4 1/2 lingurițe de lapte cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Stropiți peste gogoși.
8
Lăsați să stea până când este setat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista