Gogoși de nucă de cocos coapte cu glazură de nucă de cocos
Gogoși de nucă de cocos coapte cu glazură de nucă de cocos este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 85 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de nucă de cocos, lapte, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși De Nucă De Cocos La Cuptor, Gogoși Coapte Cu Migdale De Nucă De Cocos, și Gogoși La Cuptor Cu Lămâie Cu Nucă De Cocos Vegană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele gogoșilor cu lingura până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, 1 lingură de lapte și 1/2 linguriță extract de nucă de cocos cu biciul până se omogenizează. Într-un alt castron mic, așezați 1/4 cană de nucă de cocos.
Înmuiați blaturile de gogoși în glazură, apoi înmuiați-le în nucă de cocos.