Gogoși De Jeleu Poloneze Înainte De Postul Mare: Paczki
Gogoși de jeleu poloneze înainte de Postul Mare: Paczki ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 108. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei vegetal, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 11 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Paczki (Gogoși Poloneze), Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, și Gogoși Cu Jeleu.
Instrucțiuni
1
Amestecați toate ingredientele, cu excepția uleiului vegetal împreună într-un mixer mare prevăzut cu un cârlig de aluat timp de 11 până la 12 minute sau până când aluatul atinge 78 de grade F. Puneți aluatul deoparte pentru a crește timp de 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Împărțiți și aluatul rotund în bucăți de dimensiunea mingii de golf, puneți-le pe tava de foi și dovediți până când bilele cresc până la dimensiunea bilelor moi, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Preîncălziți o friteuză la 360 de grade F.
4
Se prăjește adânc în ulei vegetal până se rumenesc. Mișto. Folosind o pungă de conducte prevăzută cu un vârf simplu, umpleți cu conservele preferate și acoperiți cu zahăr pudră.