Gogoși De Dovleac Coapte Fără Gluten

Gogoși De Dovleac Coapte Fără Gluten
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten, fără lactate și vegetariană? Gogoșile de dovleac coapte fără Gluten ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 507 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați făină de mei, gumă de xantan, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Gogoși Cu Ciocolată Cu Dovleac Copt Fără Gluten, Gogoși Fără Zahăr Fără Lactate Fără Gluten-Coapte, și Ciocolată Fără Zahăr Gogoși Fără Gluten Gogoși (Coapte) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați o tigaie pentru gogoși cu spray de gătit antiaderent. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, amestecați făina de mei, zahărul granulat, făina de ovăz, condimentul pentru plăcintă cu dovleac, praful de copt, sarea și guma de xantan. Într-un castron mic, amestecați dovleacul, ouăle, uleiul vegetal și sucul de portocale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Gumă XantanGumă Xantan
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Făină De MeiFăină De Mei
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Făină De OvăzFăină De Ovăz
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă amestecul de dovleac peste ingredientele uscate și se bate până nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Coaceți până când gogoșile revin la atingere, aproximativ optsprezece minute. Întoarceți gogoșile pe o grătar pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas. Lăsați gogoșile să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru acoperire: într-o tigaie pătrată de 9 inci, amestecați împreună zahărul granulat și scorțișoara măcinată. Pe rând, dragați gogoșile în amestecul de zahăr-scorțișoară. Scuturați excesul de zahăr. Păstrați gogoșile, acoperite, pe tejghea timp de până la trei zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții18
Scor De Sănătate9
Revista