Gogoși De Dovleac
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Gogoșele de dovleac ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, ouăle, făina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Gogoși De Dovleac, Gogoși Chai De Dovleac, și Gogoși Sănătoase De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor 2 foi de copt.
Amestecați făina, zahărul brun, 2 lingurițe de condimente pentru plăcintă cu dovleac, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron mare.
Se amestecă dovleacul, ouăle, laptele și untul în amestecul de făină; bate până se încorporează complet.
Puneți amestecul de dovleac într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea cu o deschidere de 1/2 inch. Pipeți cercuri de 3 inci pe foi de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 13 minute.
Scoateți gogoșile într-o grătar pentru a se răci.
Se amestecă zahărul de cofetărie, 1/2 linguriță de condimente de plăcintă cu dovleac și vanilie împreună într-un castron. Amestecați treptat suficient lapte pentru a ajunge la o consistență de glazură.
Ungeți glazura peste gogoși cu o perie de patiserie sau o lingură peste blaturi.