Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de căpșuni
Gogoși de ciocolată coapte cu glazură de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 44 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 204 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ou, cacao de copt, stropi de bomboane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de căpșuni, Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de arțar, și Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele gogoșilor cu lingura până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, gemul și 1 lingură de lapte cu biciul până se omogenizează.
Înmuiați blaturile de gogoși în glazură; deasupra cu stropi.