Gogoși De Cidru Glazurate

Gogoși De Cidru Glazurate
Gogoși de cidru glazurate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 2369 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,15 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Gogoși Cu Cidru De Mere Glazurate, Gogoși glazurate cu cidru de mere și arțar, și Gogoși De Cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți gogoși: într-un castron mediu, amestecați împreună 3 3/4 căni de făină, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara. Într-un castron mic, combinați zeama, reducerea cidrului și vanilia. Folosind un mixer, bateți zahărul granulat și untul într-un castron mare la viteză medie-mare până când sunt pufoase și foarte deschise la culoare, 4 până la 6 minute. "Bateți aer în unt și zahăr, astfel încât să aveți o textură ușoară și delicată", spune Davis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind ocazional bolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
La viteză mică, bateți ingredientele uscate în 3 adaosuri, alternând cu amestecul de zară și bătând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
4
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și praf generos cu făină. Puneți aluatul pe foaie și presărați generos cu făină. Bateți sau Rulați aluatul într-o placă de aproximativ 1/2 in. gros. Acoperiți cu folie de plastic și răciți până când centrul se simte suficient de ferm pentru a tăia, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Alunecați aluatul din pergament pe o suprafață de lucru prăfuită cu făină. Tapetați foaia de copt cu o bucată proaspătă de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Tăiați gogoși și găuri, scufundând un 2 3/4-in. tăietor de gogoși în făină de fiecare dată și "eliberându-le cu o mișcare puternică a încheieturii mâinii."Set pe foaie de copt. Aduna resturi și reroll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Se încălzește 1 1/2 in. ulei într-un cuptor olandez între 350 și 360 pe un termometru prăjit. Între timp, setați 2 rafturi de răcire peste foi de copt goale; așezați-le lângă aragaz. Faceți glazură: într-un castron mediu, amestecați împreună reducerea cidrului, zahărul pudră și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Se prăjesc 2 sau 3 gogoși și găuri la un moment dat până se rumenesc bogat, întorcându-se o dată cu o spatulă sau o lingură cu fante, 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte. Reglați căldura după cum este necesar; " vrei o bulă plină de viață."Testați prima gogoașă și asigurați-vă că este gătită (va fi de culoare deschisă în interior, dar nu ar trebui să pară umedă).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Transferați gogoșile pe rafturi peste foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Lăsați să se răcească doar până se încălzește confortabil; la această temperatură, mai degrabă decât să se răcească, "aspiră glazura."Se înmoaie peste tot în glazură și se așează pe rafturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista