Gogoși De Cartofi
Gogoși de cartofi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 202 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 265 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul de porumb, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși De Cartofi Fără Prăjit, Gogoși Cu Cartofi Dulci, și Gogoși De Cartofi Crescuți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu se amestecă împreună făină, praf de zară, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, 1/2 linguriță scorțișoară și nucșoară.
Într-un castron mare sau în vasul unui mixer de stand, combinați ouăle și 1 cană de zahăr bătând până când sunt combinate și ușor spumoase.
Adăugați 1 cană de apă, unt topit, vanilie și piure de cartofi. Se amestecă până se omogenizează. Adăugați încet amestecul de făină și amestecați până se încorporează.
Așezați două foi mari de folie de plastic. Împărțiți aluatul și formați aluatul în două bile. Înfășurați în folie de plastic, apoi aplatizați în discuri. Se da la frigider cel putin doua ore sau peste noapte.
Făinați Generos o suprafață mare de lucru. Luați unul dintre discuri și întoarceți aluatul pentru a acoperi cu făină, stropind suprafața aluatului cu făină pentru a diminua lipiciozitatea, dacă este necesar. Bateți ușor aluatul la aproximativ 1/2 inch grosime. Folosiți un tăietor de gogoși cu făină de 3 inci pentru a tăia gogoși și așezați gogoși tăiate și găuri de gogoși pe o foaie de hârtie pergament bine făinată.
Umpleți un cuptor olandez sau o tigaie mare din fontă cu 2 inci de ulei.
Încălziți uleiul la foc mediu până la 360 de grade F. Aruncați gogoșile în ulei și prăjiți până se rumenesc adânc pe ambele părți (aproximativ 2 minute pe fiecare parte). Folosiți bețișoare pentru a întoarce gogoșile. Aveți grijă să nu înghesuiți gogoșile în tigaie (nu mai mult de 2 până la 3 gogoși odată).
Scoateți gogoșile imediat din tigaie folosind o lingură sau o spatulă rezistentă la căldură. Setați pe suporturi de copt căptușite cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Odată răcit ușor, aruncați într-o pungă cu zahărul rămas de scorțișoară.