Gogoși De Bază Pentru Tort
Gogoși tort de bază ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 280 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, nucșoara, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gogoși De Tort, Gogoși De Tort M&M, și Gogoși De Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați făina, praful de copt, sarea, nucșoara și zahărul. Amestecați la viteză mică.
Adăugați untul și amestecați la viteză medie-mică. Amestecul trebuie să semene cu nisipul grosier.
Într-un castron separat, combinați oul, 1/4 cană de lapte, iaurt și vanilie. Cu mixerul în funcțiune, turnați încet ingredientele umede în amestecul de făină - unt. Răsturnați părțile laterale ale bolului și amestecați timp de 20 de secunde.
Se amestecă laptele rămas, puțin câte puțin, până când aluatul se lipeste de părțile laterale ale bolului. Aluatul trebuie să fie neted, gros și spoonabil, similar cu aluatul umed pentru biscuiți. Este posibil să nu aveți nevoie de tot laptele. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute.
Încălziți cel puțin 2 inci de ulei într-o oală cu fund greu până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează 360 F.
Pentru gogoși tradiționale, umpleți o pungă de conducte prevăzută cu un vârf rotund de 1/3 inch. Calculați câte gogoși de 3 inci pot prăji în oală simultan. Ungeți un pătrat de pergament de 4 pe 4 inci pentru fiecare și introduceți un inel cu diametrul de 3 inci pe fiecare pătrat. Așezați cu grijă unul în ulei, cu pergamentul în sus.
Scoateți pergamentul cu clești și repetați cu încă câteva inele, având grijă să nu umpleți prea mult tigaia. Gatiti timp de 1 pana la 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Pentru gogoși, aruncați doar păpuși de mărimea unei linguri direct în ulei și prăjiți aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte sau până când se rumenesc ușor.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe un prosop de hârtie. Repetați cu aluatul rămas.
Lăsați să se răcească puțin înainte de a glazura și a mânca.
Retipărit cu permisiunea de la gogoși de Lara Ferroni, Cărți Sasquatch din 2010 de la Sosquatch