Gogoși Cu Tort De Ciocolată

Gogoși Cu Tort De Ciocolată
Gogoși tort de ciocolata este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 278 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gogoși Cu Tort De Ciocolată, Gogoși Cu Tort De Ciocolată, și Gogoși Cu Tort De Ciocolată La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați 1 cană de făină, pudra de cacao, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați ouăle și gălbenușurile și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
3
Adăugați zeama, vanilia și uleiul și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați restul de 2 căni de făină și amestecați până când abia se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Răzuiește aluatul pe o foaie de hârtie pergament și pune deasupra o altă foaie de hârtie pergament. Folosind un sucitor, aplatizați și rulați aluatul până când are o grosime de 3/8 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
6
Puneți aluatul la frigider și răciți timp de 30 de minute până la 1 oră, până când nu se mai agață când încercați să-l ridicați de pe hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
7
Încălziți cel puțin 2 inci de ulei într-o oală cu fund greu prevăzută cu un termometru pentru prăjit până când uleiul ajunge la 350 de grade F. Pregătiți două foi de copt: una căptușită cu prosoape de hârtie, iar cealaltă prăfuită cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Îndepărtați foaia superioară de hârtie pergament și răsturnați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
9
Scoateți a doua foaie de hârtie pergament și praf aluatul cu făină. Folosind un biscuit cu făină sau un tăietor de gogoși, tăiați aluatul în 2 runde tubulare de 1/2 până la 3 inci și puneți - le pe foaia de copt praf de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Prăjiți gogoșile în loturi, având grijă să nu înghesuiți oala, până când ușor roșu-maroniu peste tot, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se scurge pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Bateți laptele și zahărul pudră împreună într-un castron. În timp ce gogoșile sunt încă calde, înmuiați-le pe rând în glazură, răsturnând o dată, astfel încât întreaga gogoașă să fie acoperită cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Puneți-le pe un suport de sârmă pentru a le seta.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
14
Odată uscate, serviți-le imediat sau păstrați-le la temperatura camerei timp de până la 2 zile.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista