Gogoși Cu Tort De Ciocolată
Gogoși tort de ciocolata este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 278 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gogoși Cu Tort De Ciocolată, Gogoși Cu Tort De Ciocolată, și Gogoși Cu Tort De Ciocolată La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați 1 cană de făină, pudra de cacao, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Adăugați ouăle și gălbenușurile și amestecați bine.
Adăugați zeama, vanilia și uleiul și amestecați până se combină.
Adăugați restul de 2 căni de făină și amestecați până când abia se combină.
Răzuiește aluatul pe o foaie de hârtie pergament și pune deasupra o altă foaie de hârtie pergament. Folosind un sucitor, aplatizați și rulați aluatul până când are o grosime de 3/8 până la 1/2 inch.
Puneți aluatul la frigider și răciți timp de 30 de minute până la 1 oră, până când nu se mai agață când încercați să-l ridicați de pe hârtia pergament.
Încălziți cel puțin 2 inci de ulei într-o oală cu fund greu prevăzută cu un termometru pentru prăjit până când uleiul ajunge la 350 de grade F. Pregătiți două foi de copt: una căptușită cu prosoape de hârtie, iar cealaltă prăfuită cu făină.
Îndepărtați foaia superioară de hârtie pergament și răsturnați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată.
Scoateți a doua foaie de hârtie pergament și praf aluatul cu făină. Folosind un biscuit cu făină sau un tăietor de gogoși, tăiați aluatul în 2 runde tubulare de 1/2 până la 3 inci și puneți - le pe foaia de copt praf de făină.
Prăjiți gogoșile în loturi, având grijă să nu înghesuiți oala, până când ușor roșu-maroniu peste tot, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Se scurge pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Bateți laptele și zahărul pudră împreună într-un castron. În timp ce gogoșile sunt încă calde, înmuiați-le pe rând în glazură, răsturnând o dată, astfel încât întreaga gogoașă să fie acoperită cu glazură.
Puneți-le pe un suport de sârmă pentru a le seta.
Odată uscate, serviți-le imediat sau păstrați-le la temperatura camerei timp de până la 2 zile.