Gogoși tort de ciocolata este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 278 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gogoși Cu Tort De Ciocolată, Gogoși Cu Tort De Ciocolată, și Gogoși Cu Tort De Ciocolată La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați 1 cană de făină, pudra de cacao, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
2
Adăugați ouăle și gălbenușurile și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
3
Adăugați zeama, vanilia și uleiul și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Ulei De Gătit
4
Adăugați restul de 2 căni de făină și amestecați până când abia se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Răzuiește aluatul pe o foaie de hârtie pergament și pune deasupra o altă foaie de hârtie pergament. Folosind un sucitor, aplatizați și rulați aluatul până când are o grosime de 3/8 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
știft De Rulare
6
Puneți aluatul la frigider și răciți timp de 30 de minute până la 1 oră, până când nu se mai agață când încercați să-l ridicați de pe hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
7
Încălziți cel puțin 2 inci de ulei într-o oală cu fund greu prevăzută cu un termometru pentru prăjit până când uleiul ajunge la 350 de grade F. Pregătiți două foi de copt: una căptușită cu prosoape de hârtie, iar cealaltă prăfuită cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Termometru De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoi
8
Îndepărtați foaia superioară de hârtie pergament și răsturnați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
9
Scoateți a doua foaie de hârtie pergament și praf aluatul cu făină. Folosind un biscuit cu făină sau un tăietor de gogoși, tăiați aluatul în 2 runde tubulare de 1/2 până la 3 inci și puneți - le pe foaia de copt praf de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
10
Prăjiți gogoșile în loturi, având grijă să nu înghesuiți oala, până când ușor roșu-maroniu peste tot, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Se scurge pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
12
Bateți laptele și zahărul pudră împreună într-un castron. În timp ce gogoșile sunt încă calde, înmuiați-le pe rând în glazură, răsturnând o dată, astfel încât întreaga gogoașă să fie acoperită cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Fâșie De Coajă De Lămâie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Puneți-le pe un suport de sârmă pentru a le seta.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
14
Odată uscate, serviți-le imediat sau păstrați-le la temperatura camerei timp de până la 2 zile.