Gogoși Cu Jeleu
Nevoie de un lactate gratuit și masa de dimineață vegetarian? Gogoșile cu jeleu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 183 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți scorțișoară măcinată, ulei vegetal, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 21%. Încercați Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Gogoși Cu Jeleu, și Gogoși Cu Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, 1/2 cană de apă caldă și miere într-un bol mic sau o cană de măsurare.
Lăsați să stea într-un loc cald timp de 5 minute sau până când amestecul începe să crească și să devină spumos.
Amestecați făina, 1/4 cană de zahăr, sare și scorțișoară într-un bol mare.
Adăugați amestecul de ouă și drojdie și amestecați pentru a se amesteca într-un aluat lipicios. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată și frământați până când este netedă și moale, aproximativ 5 minute.
Așezați într-un bol uns și acoperiți ușor; lăsați să se ridice într-un loc cald aproximativ 1 oră sau până când dimensiunea aproape s-a dublat.
Punch jos aluat, și rola la 1/2-inch grosime pe o suprafață ușor presarata cu faina.
Tăiați în runde de 1 1/2 inci și așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau hârtie de ceară. Acoperiți ușor și lăsați să crească 15 până la 20 de minute.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mare până când un termometru prăjit înregistrează 355 până la 36
Prăjiți 4 până la 5 runde simultan până se rumenesc, 45 până la 60 de secunde pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; rulați în zahăr pentru a acoperi cât este cald. Repetați cu gogoșile rămase.
Umpleți o pungă de patiserie cu gem. Faceți o gaură într-un capăt al fiecărei gogoși cu o frigăruie de lemn. Împingeți vârful de patiserie în gaură și țeava aproximativ 2 lingurițe gem în fiecare gogoașă.