Gogoși Cu Drojdie Glazurată
Gogoșile cu drojdie glazurată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă face 24 de porții cu 174 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 467 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, unt, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Gogoși Cu Drojdie, Gogoși Crescute Cu Drojdie, și Gogoși De Drojdie De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună laptele opărit, zahărul și sarea. Se lasă deoparte să se răcească până se încălzește. Dacă folosiți nucșoară, amestecați-o în făină și adăugați 2 căni de amestec în lapte și bateți până se omogenizează bine.
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Se amestecă în amestecul de lapte și făină, apoi se amestecă untul și ouăle.
Se amestecă în făina rămasă 1/2 cană odată. Când aluatul este suficient de ferm, întoarceți-l pe o suprafață făinoasă și frământați timp de 3 până la 4 minute.
Se pune într-un vas uns, se acoperă și se lasă aluatul să crească până se dublează în vrac. Acest lucru ar trebui să dureze 30 până la 45 de minute.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la 1/2 inch grosime.
Tăiați în cercuri folosind un tăietor de gogoși sau un tăietor rotund. Lăsați deoparte să crească timp de 30 până la 40 de minute sau până la lumină.
Încălziți un centimetru de ulei într-o tigaie adâncă și grea la 375 grade F (190 grade C). Fry gogoși câteva la un moment dat. Gatiti pe fiecare parte pana se rumeneste, apoi scoateti sa se scurga pe prosoape de hartie. Glazurați în timp ce este cald sau pur și simplu presărați cu zahăr.
Pentru a face glazura, amestecați zahărul cofetarilor și 6 linguri de lapte până se omogenizează. Scufundați gogoșile calde în glazură și lăsați-le deoparte să se răcească.