Gogoși Cu Drojdie Glazurată

Gogoși Cu Drojdie Glazurată
Gogoșile cu drojdie glazurată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă face 24 de porții cu 174 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 467 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, unt, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Gogoși Cu Drojdie, Gogoși Crescute Cu Drojdie, și Gogoși De Drojdie De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună laptele opărit, zahărul și sarea. Se lasă deoparte să se răcească până se încălzește. Dacă folosiți nucșoară, amestecați-o în făină și adăugați 2 căni de amestec în lapte și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Se amestecă în amestecul de lapte și făină, apoi se amestecă untul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă în făina rămasă 1/2 cană odată. Când aluatul este suficient de ferm, întoarceți-l pe o suprafață făinoasă și frământați timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
4
Se pune într-un vas uns, se acoperă și se lasă aluatul să crească până se dublează în vrac. Acest lucru ar trebui să dureze 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați în cercuri folosind un tăietor de gogoși sau un tăietor rotund. Lăsați deoparte să crească timp de 30 până la 40 de minute sau până la lumină.
7
Încălziți un centimetru de ulei într-o tigaie adâncă și grea la 375 grade F (190 grade C). Fry gogoși câteva la un moment dat. Gatiti pe fiecare parte pana se rumeneste, apoi scoateti sa se scurga pe prosoape de hartie. Glazurați în timp ce este cald sau pur și simplu presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Pentru a face glazura, amestecați zahărul cofetarilor și 6 linguri de lapte până se omogenizează. Scufundați gogoșile calde în glazură și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista