Gogoși cu condimente de mere la cuptor cu glazură de scorțișoară
Gogoși cu condimente de mere coapte cu glazură de scorțișoară este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de mere, zahăr granulat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși coapte cu condimente de dovleac cu glazură de arțar-scorțișoară (GF), Gogoși cu scorțișoară de mere la cuptor cu glazură de melasă, și Gogoși cu scorțișoară de mere la cuptor cu glazură de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Se pulverizează mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele gogoșilor cu lingura până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, 1/4 linguriță de scorțișoară, 1 lingură de lapte și 1/2 linguriță de vanilie cu biciul până se omogenizează.
Înmuiați blaturile de gogoși în glazură; deasupra cu stropi.