Gogoși Coapte Cu Fructe De Pădure

Gogoșile coapte cu fructe de pădure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție conține 71 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr granulat, afine, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși de nucă de cocos la cuptor cu glazură de fructe de pădure (gogoșile All American!), Gogoși Coapte Cu Fructe De Pădure, și Gogoși coapte cu banane cu unt de arahide și slănină {Elvis Donuts} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F. pul erizați 24 de căni de gogoși în mini tigăi de gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul granulat, praful de copt și sarea. Se amestecă ouăle, 1 cană de lapte și iaurtul. Îndoiți în afine. Umpleți fiecare cană de gogoși cu 3/4.
Coaceți 7 până la 8 minute sau până când gogoșile sunt umflate și marginile se îndepărtează de tigaie.
Scoateți gogoșile din tigaie. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 30 de minute.
Pentru a face glazură, bateți zahărul pudră, 1 lingură de lapte și vanilia cu biciul până se omogenizează. Se amestecă culoarea alimentelor pentru a nuanța glazura roz pal. Scufundați partea superioară a fiecărei gogoși în glazură. Decorați cu stropi de bomboane.
Lăsați să stea până când glazura este setată înainte de servire.