Goan Porc Vindaloo

Goan Porc Vindaloo
Goan porc Vindaloo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, sare, bucată de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 85%. Încercați Vindaloo (carne de porc caldă și acră în stil Goan), Goan Vindaloo de porc picant cu caju, și vindaloo de ciuperci , cum se face vindaloo de ciuperci goan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se macină ardeii iute din Kashmir, bățul de scorțișoară, chimenul, cuișorul, boabele de piper și turmericul cu un mortar și pistil sau râșniță electrică de cafea până când condimentele au fost măcinate netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Se amestecă cu 1 lingură de oțet alb pentru a crea o pastă netedă. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Amestecați cuburile de porc cu pasta de oțet de condimente într-un bol până când sunt acoperite uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez sau oală mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul si ghimbirul pana se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Adăugați carnea de porc și marinata sa și gătiți, amestecând frecvent, până când cuburile de porc s-au întărit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Se toarnă în apă, se aduce la foc mic, apoi se reduce focul, se acoperă și se gătește până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Se amestecă fâșiile verzi de ardei chile și 1/4 cană de oțet. Gatiti descoperit pana cand ardeii verzi de chile s-au inmuiat si vindaloo s-a ingrosat, inca 30 de minute. Condimentează după gust cu sare înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista