Gnocchi verzi cu brânză albastră: Gnocchi Verde Carduta Del Formaggio

Gnocchi verde cu brânză albastră: Gnocchi Verde Carduta Del Formaggio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 507 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați sare, fulgi de chili, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gnocchi cu brânză albastră, Gnocchi cu slănină, spanac și brânză albastră, și Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați o mică baie de gheață.
Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline extravirgin la foc mare, apoi aruncați spanacul cu sare. Gatiti aproximativ 1 minut.
Îndepărtați spanacul și șocul într-un bol cu apă rece cu gheață.
Așezați spanacul într-un prosop curat și stoarceți spanacul uscat prin răsucire și stoarcere. Folosind un cuțit, tocați spanacul extrem de fin.
Între timp, luați cartofii fierți calzi, coajați-I și treceți-i printr-o moară de mâncare pe cea mai mică setare sau un ricer.
Adăugați spanacul tocat în cartofi și amestecați pentru a combina. Faceți bine în centrul amestecului de cartofi de spanac, adăugați făina, oul și sarea și frământați pentru a forma un aluat.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Rotiți aluatul în frânghii groase de 1 inch și tăiați-l în bucăți lungi de 1 inch. Scuturați aluatul de pe dinții unei furculițe pentru a stabili forma clasică de gnocchi. Aruncați 10 până la 15 gnocchi la un moment dat în apă clocotită. Când plutesc, toți împreună, scoateți gnocchiul în baia de gheață.
Se scurge bine. Repetați până când toate gnocchi-urile au fost fierte.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, amestecați Gorgonzola și untul până se omogenizează.
Adăugați grappa și fierbeți până când lichidul se evaporă, aproximativ 4 minute. Aruncați gnocchi în tigaie cu Gorgonzola și untul până se combină bine.
Adăugați pătrunjel tocat și o mână de fulgi de chili și arpagic.
Se toarnă în boluri de paste încălzite și se servește.