Gnocchi Parizian De Dovleac

Gnocchi Parizian De Dovleac
Gnocchi parizian de dovleac este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1631 calorii, 41G de proteine, și 99G de grăsime. Această rețetă de la Food Republic are 8 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ouă, brânză parmeseană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gnocchi Parizieni, Suflet De Gnocchi Parizian 4, și Gnocchi parizieni cu roșii Cherry prăjite, porumb și dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Gnocchi parizieni într-o oală cu sos nereactiv, adăugați apă, unt și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se încălzește la mediu-mare. Odată ce amestecul ajunge la foc mic, reduceți căldura la mediu și adăugați făină dintr-o dată. Se amestecă rapid și constant cu o lingură de lemn, până când aluatul se îndepărtează de părți și fundul tigaiei este curat, fără aluat lipit de el. Aluatul trebuie să fie lucios și neted. Opriți focul și continuați să amestecați rapid timp de 5 minute, evaporând umezeala dinaluat. Transferați imediat aluatul într-un mixer electric cu un accesoriu pentru palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1 linguriță de sare, muștar Dijon, ierburi tocate și semințe de fenicul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se amestecă la foc mic timp de 1 minut.
5
Adăugați 3 ouă mari, pe rând, bătând între mic și mediu, așteptând ca fiecare ou să fie complet încorporat înainte de a adăuga următorul. Când aluatul este coeziv, puneți-l într-o pungă de patiserie cu un vârf rotund simplu de 5/8 inci. Aduceți o oală cu apă ușor sărată la foc mic. Ținând punga de patiserie peste marginea oalei cu apă, stoarceți punga și tăiați aluatul în găluște de 1 inch cu un cuțit. Lăsați bucățile să cadă direct în apă. Lucrați în loturi de 15-20 de bucăți. Când gnocchi plutesc la suprafață, lăsați să braconeze încă 2 minute. Apoi scoateți bucățile cu o lingură sau o strecurătoare pe o foaie de copt bine unsă. Gustați unul pentru tandrețea dorită înainte de a continua. Când toate gnocchi sunt terminat braconaj, se răcește în frigider timp de cel puțin 1 oră. Acoperiți până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Pentru Dovleac Prăjit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
7
Îndepărtați pielea și semințele unui mic tip de dovleac de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Tăiați în bucăți de 5-6 inci, aruncați cu ulei de măsline și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Coaceți în cuptorul 350 până când este fraged când este străpuns cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Tăiați dovleacul răcit în cuburi de 3/4 inch. Pentru coaja de mere prăjită și un sfert de măr, îndepărtând întregul miez. Puneți mere și suc de mere într-o oală de sos nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Adăugați 1 lingură suc de lămâie, 1 linguriță sare și acoperiți. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Scoateți merele din lichidul de braconaj și răciți-le în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
14
Tăiați merele răcite în cuburi de 3/4 inch. Pentru sosul de dovleac aburiți sau prăjiți 2 căni de carne de dovleac decojită, însămânțată, până când este complet gătită și foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
15
Transferați dovleacul fiert și ceapa caramelizată într-un blender și piureul cu sare, piper, suc de lămâie și bulion de legume după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Adăugați suficient stoc pentru a crea o consistență groasă de sos. Pentru reducerea balsamică albă și a cidrului într-o oală de sos nereactivă, combinați 1 cană de oțet balsamic alb și 1 cană de oțet de mere. Reduceți la jumătate la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic AlbOțet Balsamic Alb
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Adăugați 1 cană de cidru de mere și reduceți din nou la jumătate. Reduceți căldura la mediu și reduceți amestecul la consistența siropului de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
18
Lasă să se răcească.

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală, cernutăfăină universală, cernută51 conserve de 400 de grame de roșii tăiate cubulețe în suc de roșiimăr prăjitmăr prăjit2Varza de Bruxelles albită și sfărâmatăVarza de Bruxelles albită și sfărâmată12 lingurițe de pudră de usturoi2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional1pentru fiecare.Brânză parmezană proaspăt rasă sau rasăBrânză parmezană proaspăt rasă sau rasă1Oreos dublu umplutarpagic tocatarpagic tocat12 lingurițe de pudră de usturoiMuștar DijonMuștar Dijon12 lingurițe de pudră de usturoiamestec de pesmet prăjitamestec de pesmet prăjit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbalsamic alb și reducerea cidruluibalsamic alb și reducerea cidrului3maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)0Bucăți de caramele Heath Barsemințe de fenicul măcinat prăjite, Gnocchi parizienisemințe de fenicul măcinat prăjite, Gnocchi parizieni11Gnocchi parizieniGnocchi parizieni1pentru fiecare.Kohlrabi sau ridiche ras subțireKohlrabi sau ridiche ras subțire1Oreos dublu umplut1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Oreos dublu umplutpătrunjel tocatpătrunjel tocat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de dovleac, încălzitsos de dovleac, încălzit51 conserve de 400 de grame de roșii tăiate cubulețe în suc de roșiidovleac prăjitdovleac prăjit2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Oreos dublu umpluttarhon tocattarhon tocat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #40Bucăți de caramele Heath Bar1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1Oreos dublu umplutchevril tocatchevril tocat5frunzeshungiku (familie ușoară de muștar verde) sau pătrunjel Italianshungiku (familie ușoară de muștar verde) sau pătrunjel Italian

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate59
Revista