Gnocchi Parizian De Dovleac
Gnocchi parizian de dovleac este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1631 calorii, 41G de proteine, și 99G de grăsime. Această rețetă de la Food Republic are 8 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ouă, brânză parmeseană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gnocchi Parizieni, Suflet De Gnocchi Parizian 4, și Gnocchi parizieni cu roșii Cherry prăjite, porumb și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Gnocchi parizieni într-o oală cu sos nereactiv, adăugați apă, unt și 1 linguriță de sare.
Se încălzește la mediu-mare. Odată ce amestecul ajunge la foc mic, reduceți căldura la mediu și adăugați făină dintr-o dată. Se amestecă rapid și constant cu o lingură de lemn, până când aluatul se îndepărtează de părți și fundul tigaiei este curat, fără aluat lipit de el. Aluatul trebuie să fie lucios și neted. Opriți focul și continuați să amestecați rapid timp de 5 minute, evaporând umezeala dinaluat. Transferați imediat aluatul într-un mixer electric cu un accesoriu pentru palete.
Adăugați 1 linguriță de sare, muștar Dijon, ierburi tocate și semințe de fenicul măcinat.
Se amestecă la foc mic timp de 1 minut.
Adăugați 3 ouă mari, pe rând, bătând între mic și mediu, așteptând ca fiecare ou să fie complet încorporat înainte de a adăuga următorul. Când aluatul este coeziv, puneți-l într-o pungă de patiserie cu un vârf rotund simplu de 5/8 inci. Aduceți o oală cu apă ușor sărată la foc mic. Ținând punga de patiserie peste marginea oalei cu apă, stoarceți punga și tăiați aluatul în găluște de 1 inch cu un cuțit. Lăsați bucățile să cadă direct în apă. Lucrați în loturi de 15-20 de bucăți. Când gnocchi plutesc la suprafață, lăsați să braconeze încă 2 minute. Apoi scoateți bucățile cu o lingură sau o strecurătoare pe o foaie de copt bine unsă. Gustați unul pentru tandrețea dorită înainte de a continua. Când toate gnocchi sunt terminat braconaj, se răcește în frigider timp de cel puțin 1 oră. Acoperiți până când este gata de utilizare.
Îndepărtați pielea și semințele unui mic tip de dovleac de copt.
Tăiați în bucăți de 5-6 inci, aruncați cu ulei de măsline și sare și piper.
Coaceți în cuptorul 350 până când este fraged când este străpuns cu un cuțit.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Tăiați dovleacul răcit în cuburi de 3/4 inch. Pentru coaja de mere prăjită și un sfert de măr, îndepărtând întregul miez. Puneți mere și suc de mere într-o oală de sos nereactivă.
Adăugați 1 lingură suc de lămâie, 1 linguriță sare și acoperiți. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare.
Scoateți merele din lichidul de braconaj și răciți-le în frigider.
Tăiați merele răcite în cuburi de 3/4 inch. Pentru sosul de dovleac aburiți sau prăjiți 2 căni de carne de dovleac decojită, însămânțată, până când este complet gătită și foarte moale.
Transferați dovleacul fiert și ceapa caramelizată într-un blender și piureul cu sare, piper, suc de lămâie și bulion de legume după gust.
Adăugați suficient stoc pentru a crea o consistență groasă de sos. Pentru reducerea balsamică albă și a cidrului într-o oală de sos nereactivă, combinați 1 cană de oțet balsamic alb și 1 cană de oțet de mere. Reduceți la jumătate la foc mediu-mare.
Adăugați 1 cană de cidru de mere și reduceți din nou la jumătate. Reduceți căldura la mediu și reduceți amestecul la consistența siropului de arțar.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.