Gnocchi Parizian De Dovleac

Gnocchi Parizian De Dovleac
Gnocchi parizian de dovleac este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1631 calorii, 41G de proteine, și 99G de grăsime. Această rețetă de la Food Republic are 8 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ouă, brânză parmeseană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gnocchi Parizieni, Suflet De Gnocchi Parizian 4, și Gnocchi parizieni cu roșii Cherry prăjite, porumb și dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Gnocchi parizieni într-o oală cu sos nereactiv, adăugați apă, unt și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se încălzește la mediu-mare. Odată ce amestecul ajunge la foc mic, reduceți căldura la mediu și adăugați făină dintr-o dată. Se amestecă rapid și constant cu o lingură de lemn, până când aluatul se îndepărtează de părți și fundul tigaiei este curat, fără aluat lipit de el. Aluatul trebuie să fie lucios și neted. Opriți focul și continuați să amestecați rapid timp de 5 minute, evaporând umezeala dinaluat. Transferați imediat aluatul într-un mixer electric cu un accesoriu pentru palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1 linguriță de sare, muștar Dijon, ierburi tocate și semințe de fenicul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se amestecă la foc mic timp de 1 minut.
5
Adăugați 3 ouă mari, pe rând, bătând între mic și mediu, așteptând ca fiecare ou să fie complet încorporat înainte de a adăuga următorul. Când aluatul este coeziv, puneți-l într-o pungă de patiserie cu un vârf rotund simplu de 5/8 inci. Aduceți o oală cu apă ușor sărată la foc mic. Ținând punga de patiserie peste marginea oalei cu apă, stoarceți punga și tăiați aluatul în găluște de 1 inch cu un cuțit. Lăsați bucățile să cadă direct în apă. Lucrați în loturi de 15-20 de bucăți. Când gnocchi plutesc la suprafață, lăsați să braconeze încă 2 minute. Apoi scoateți bucățile cu o lingură sau o strecurătoare pe o foaie de copt bine unsă. Gustați unul pentru tandrețea dorită înainte de a continua. Când toate gnocchi sunt terminat braconaj, se răcește în frigider timp de cel puțin 1 oră. Acoperiți până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pentru Dovleac Prăjit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
7
Îndepărtați pielea și semințele unui mic tip de dovleac de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
8
Tăiați în bucăți de 5-6 inci, aruncați cu ulei de măsline și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Coaceți în cuptorul 350 până când este fraged când este străpuns cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Tăiați dovleacul răcit în cuburi de 3/4 inch. Pentru coaja de mere prăjită și un sfert de măr, îndepărtând întregul miez. Puneți mere și suc de mere într-o oală de sos nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați 1 lingură suc de lămâie, 1 linguriță sare și acoperiți. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Scoateți merele din lichidul de braconaj și răciți-le în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
14
Tăiați merele răcite în cuburi de 3/4 inch. Pentru sosul de dovleac aburiți sau prăjiți 2 căni de carne de dovleac decojită, însămânțată, până când este complet gătită și foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Transferați dovleacul fiert și ceapa caramelizată într-un blender și piureul cu sare, piper, suc de lămâie și bulion de legume după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Adăugați suficient stoc pentru a crea o consistență groasă de sos. Pentru reducerea balsamică albă și a cidrului într-o oală de sos nereactivă, combinați 1 cană de oțet balsamic alb și 1 cană de oțet de mere. Reduceți la jumătate la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic AlbOțet Balsamic Alb
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Adăugați 1 cană de cidru de mere și reduceți din nou la jumătate. Reduceți căldura la mediu și reduceți amestecul la consistența siropului de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
18
Lasă să se răcească.

Ingrediente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate59
Revista