Gnocchi paduani: Gnocchi alla Padovana

Paduan Gnocchi: Gnocchi alla Padovana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de zahăr, scorțișoară, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman), Gnocchi alla Ciociaria (Gnocchi în stil Ciociaria), și Gnocchi alla Sorrentina.
Instrucțiuni
Așezați cartofii întregi într-o cratiță cu apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți la fierbere mică până când sunt moi, aproximativ 45 de minute. În timp ce este încă cald, curățați cartofii și treceți-i printr-o moară de legume pe o placă de paste curată.
Faceți o fântână în centrul cartofilor și presărați peste tot cu făină, zahăr și scorțișoară. Aduceți ingredientele împreună pentru a forma un aluat omogen. Frământați timp de 4 minute, până când mingea este uscată la atingere. Împărțiți aluatul în 6 bile mari.
Rotiți fiecare bilă în frânghii cu diametrul de 3/4 inch și tăiați frânghiile în bucăți lungi de 1 inch. Scuturați bucățile de pe o furculiță sau de-a lungul părții concave a unei răzătoare de brânză, pentru a înscrie părțile laterale. Aruncați bucățile de aluat în apa clocotită și gătiți până plutesc la suprafață, aproximativ 1 minut.
Scurgeți gnocchiul și transferați-l într-un bol de amestecare. Aruncați cu untul topit, radeți Parmigiano-Reggiano și serviți imediat.