Gnocchi I
Gnocchi s-ar putea să fiu doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 305 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ou, făină, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi alla romana (Gnocchi de gris Roman), și Gnocchi-Tigaie Cu Gnocchi De Pui.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Se curăță cartofii și se adaugă în oală. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm, aproximativ 15 minute.
Se scurge, se răcește și se pasează cu o furculiță sau un tocător de cartofi.
Combinați 1 cană piure de cartofi, făină și ou într-un castron mare. Frământați până când aluatul formează o bilă. Formați porții mici de aluat în "șerpi"lungi. Pe o suprafață făinoasă, tăiați șerpii în bucăți de jumătate de inch.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Aruncați gnocchi și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până când gnocchi s-au ridicat la vârf; se scurge și se servește.