Gnocchi De Cartofi
Gnocchi de cartofi necesită în jur 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 40 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 257 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. 1285 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, sosul de paste, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi De Cartofi, și Gnocchi De Cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii: Preîncălziți cuptorul la 350 F. suliți cartofii cu dinți de furculiță în mai multe locuri în jurul fiecărui cartof pentru a ventila umezeala pe măsură ce cartofii se gătesc.
Coaceți cartofii în coajă până se înmoaie, aproximativ o oră.
Lăsați să se răcească pe un raft, tăindu-le pentru a ajuta la răcire și lăsați să scape mai multă umiditate.
Cartofi piure și puf: scoateți cartofii din coajă. Puneți cartofii și pufați-i cu o furculiță într-un castron mare.
(Funcționează excelent pentru a trece cartofii printr-un ricer de cartofi dacă aveți unul.) Cel mai bine este să lucrați cu cartofii când sunt încă calzi.
Adăugați făina, oul și un vârf de sare.
Se amestecă cu mâna până când aveți o minge frumoasă de aluat. Nu amestecați prea mult.
Rulați bucăți de aluat în cilindri lungi: pregătiți o zonă de lucru și pudrați-o cu făină. Luați aluatul, câte o bucată pe rând și întindeți-l ușor cu mâinile până când aveți rulouri de aproximativ 3/4 inch în diametru.
Este foarte important să păstrați o atingere ușoară în timp ce rulați aluatul! Rulați ușor aluatul cu vârful degetelor în timp ce exercitați cea mai ușoară presiune spre exterior, nu în jos, pentru a extrage aluatul.
Tăiați în bucăți și formați indentări:
Tăiați tuburile de aluat în bucăți de aproximativ un centimetru lungime. Folosind fie dinții unei furculițe, fie vârful degetului, apăsați pe o bucată de aluat și rotiți-o ușor pentru a forma o indentare (bună pentru prinderea sosului).
Pe măsură ce gnocchi sunt făcuți, așezați-i pe tigaie plată, ușor pudrată cu făină sau căptușită cu hârtie de ceară.
În acest moment puteți îngheța gnocchi înainte de timp. Congelați-le mai întâi pe o tavă înmuiată sau căptușită, apoi odată înghețate le puteți pune într-o pungă pentru congelator pentru o depozitare mai ușoară. Pentru a găti, puneți gnocchi congelați în apa care fierbe pentru pasul următor.
Aruncați gnocchi în apă fierbinte: aduceți cel puțin 6 litri de apă sărată la fierbere într-o cratiță puțin adâncă. Aruncați ușor gnocchi, câțiva odată, în apă. De îndată ce se ridică la suprafață, îndepărtați-le cu o lingură cu fante, drenând bine. Aranjați pe un vas cald de servire. Continuați să gătiți gnocchi în același mod.
Se servește cu sos: de îndată ce toți gnocchi sunt gata, se toarnă peste ei sos de paste încălzit și se presară pătrunjel.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Gnocchi poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.