Gnocchi De Cartofi

Gnocchi De Cartofi
Gnocchi de cartofi necesită în jur 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 40 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 257 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. 1285 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, sosul de paste, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi De Cartofi, și Gnocchi De Cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Coaceți cartofii: Preîncălziți cuptorul la 350 F. suliți cartofii cu dinți de furculiță în mai multe locuri în jurul fiecărui cartof pentru a ventila umezeala pe măsură ce cartofii se gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți cartofii în coajă până se înmoaie, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați să se răcească pe un raft, tăindu-le pentru a ajuta la răcire și lăsați să scape mai multă umiditate.
4
Cartofi piure și puf: scoateți cartofii din coajă. Puneți cartofii și pufați-i cu o furculiță într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
(Funcționează excelent pentru a trece cartofii printr-un ricer de cartofi dacă aveți unul.) Cel mai bine este să lucrați cu cartofii când sunt încă calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1
Adăugați făina, oul și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Se amestecă cu mâna până când aveți o minge frumoasă de aluat. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Rulați bucăți de aluat în cilindri lungi: pregătiți o zonă de lucru și pudrați-o cu făină. Luați aluatul, câte o bucată pe rând și întindeți-l ușor cu mâinile până când aveți rulouri de aproximativ 3/4 inch în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Este foarte important să păstrați o atingere ușoară în timp ce rulați aluatul! Rulați ușor aluatul cu vârful degetelor în timp ce exercitați cea mai ușoară presiune spre exterior, nu în jos, pentru a extrage aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați în bucăți și formați indentări: 
6
Tăiați tuburile de aluat în bucăți de aproximativ un centimetru lungime. Folosind fie dinții unei furculițe, fie vârful degetului, apăsați pe o bucată de aluat și rotiți-o ușor pentru a forma o indentare (bună pentru prinderea sosului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Pe măsură ce gnocchi sunt făcuți, așezați-i pe tigaie plată, ușor pudrată cu făină sau căptușită cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
8
În acest moment puteți îngheța gnocchi înainte de timp. Congelați-le mai întâi pe o tavă înmuiată sau căptușită, apoi odată înghețate le puteți pune într-o pungă pentru congelator pentru o depozitare mai ușoară. Pentru a găti, puneți gnocchi congelați în apa care fierbe pentru pasul următor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
9
Aruncați gnocchi în apă fierbinte: aduceți cel puțin 6 litri de apă sărată la fierbere într-o cratiță puțin adâncă. Aruncați ușor gnocchi, câțiva odată, în apă. De îndată ce se ridică la suprafață, îndepărtați-le cu o lingură cu fante, drenând bine. Aranjați pe un vas cald de servire. Continuați să gătiți gnocchi în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se servește cu sos: de îndată ce toți gnocchi sunt gata, se toarnă peste ei sos de paste încălzit și se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
GnocchiGnocchi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista