Gnocchi de ardei prăjiți cu roșii, măsline și maghiran

Gnocchi de ardei prăjiți cu roșii, măsline și maghiran
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, gnocchi de ardei prăjiți cu roșii, măsline și maghiran ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. O porție conține 303 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, ardei gras, cartofi roșii și măsline gaetan. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 64%. Rețete similare sunt Pește-spadă fiert cu măsline negre, roșii și maghiran, Gnocchi cu roșii, busuioc și măsline, și Ricotta Gnocchi cu ciuperci și maghiran.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul de gnocchi. Într-o cratiță mare, fierbeți cartofii până când sunt moi, aproximativ 45 de minute. În timp ce este încă cald, curățați și treceți printr-o moară de legume sau ricer pe o placă de paste curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
GnocchiGnocchi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2
Așezați ardeii tocați într-un prosop și stoarceți pentru a extrage cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3
Faceți o fântână în centrul cartofilor și presărați peste tot cu făina, folosind toată făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Așezați oul, sarea și piperul tocat în centrul fântânii și, folosind o furculiță, amestecați făina și cartofii, la fel ca și prepararea pastelor. Odată ce oul și ardeii prăjiți sunt amestecați, aduceți aluatul împreună, frământând ușor până se formează o bilă. Frământați ușor încă 4 minute până când mingea este uscată la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați aproximativ 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați măslinele și roșiile și gătiți timp de 3 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
9
Împărțiți aluatul în 4 bile. Făinați placa și rotiți fiecare bilă într-o frânghie groasă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Tăiați frânghia în bucăți lungi de 1 inch și lăsați bucățile să se usuce ușor înainte de modelare.
11
Rulați bucățile pe colțurile unei furculițe pentru a stabili forma clasică. Repetați cu aluatul de gnocchi rămas. Aruncați gnocchi, 10 până la 15 la un moment dat, în apă clocotită și gătiți până când plutesc la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Îndepărtați ușor cu o lingură pliată și adăugați în tigaie cu măslinele și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Adăugați maghiranul. Aruncați până se acoperă la foc mediu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
14
Se pune într-un castron cald și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Bibbiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Oferă cireșe și fructe de pădure roșii atractive și note picante, garrigue și Lapsang suchong de ceai afumat pe nas și palat. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista