Gnocchi cu unt brun și salvie

Gnocchi cu unt brun și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gnocchi cu unt brun și salvie. Această rețetă servește 6 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 313 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cartofi roșii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi Cu Unt Brun Și Salvie, Gnocchi cu unt brun și salvie, și Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă o movilă de sare kosher pe o foaie de copt cu margini. Înțepați cartofii peste tot cu o furculiță și cuibăriți-i în sare; acest lucru împiedică cartofii să se rumenească și să-și scoată umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți cartofii până la furculiță-licitație, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Să stea până când doar suficient de rece pentru a manipula.
5
Înjumătățiți cartofii pe lungime și scoateți carnea într-un ricer de cartofi; aruncați pielea. Apăsați carnea prin ricer pe un blat sau o placă de tăiere; lăsați să se răcească 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
6
Întindeți ușor cartofii. Bateți oul cu 1/2 linguriță de sare într-un bol mic și stropiți peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Presărați amestecul de cartofi cu 1 cană de făină și frământați până se formează un aluat neted, adăugând până la 1/2 cană mai multă făină dacă aluatul este lipicios. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Fă-ți ușor suprafața. Împărțiți aluatul în 6 bucăți și rotiți-l în "șerpi", cu diametrul de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Tăiați în lungimi de 1/2 până la 1 inch cu un tăietor de bancă sau cuțit; transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament și praf ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Faceți sosul: topiți untul într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti, amestecand, pana cand untul dezvolta pete maronii si miroase nuci. Urmăriți-l îndeaproape pentru a împiedica arderea solidelor de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Scoateți din căldură.
12
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Adăugați gnocchi; așteptați până când plutesc la suprafață, apoi fierbeți încă 30 de secunde. (Gustați unul pentru a vă asigura că este gătit.) Întoarceți untul brun la foc mediu-mic. Scoateți gnocchiul din oală cu un păianjen sau o lingură pliată, transferați-l în tigaie și aruncați până când o parte din petele de unt maro se lipesc de gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Adăugați fulgii de ardei roșu, salvia și câteva linguri de apă de gătit gnocchi; aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
GnocchiGnocchi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
15
Se ia de pe foc și se adaugă jumătate din brânză. Împărțiți între boluri și acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Fotografie de David Malosh

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista