Gnocchi cu Squash și Kale

Gnocchi cu Squash și Kale
Gnocchi cu Squash și Kale este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 449 calorii. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți squash de butternut, kale, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Gnocchi Mac și brânză cu Kale crocant, Supă de pui și Gnocchi Kale, și O tigaie slănină cremoasă și Gnocchi Kale.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați dovlecelul și gătiți, amestecând, până când este ușor moale și auriu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Adăugați usturoiul, Salvia, fulgii de ardei roșu și 1 linguriță de sare; gătiți până când usturoiul este moale, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Adăugați bulionul de pui în tigaie. Când începe să fiarbă, amestecați varza și gătiți până se ofilește ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați gnocchi, amestecând pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți până când gnocchiul este doar fraged, aproximativ 5 minute. Descoperiți și amestecați 1/4 cană parmezan și restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GnocchiGnocchi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Se presară cu restul de 1/2 cană parmezan; transferați la broiler și gătiți până devin aurii și bulbucate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista