Gnocchi cu sparanghel și Pancetta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, gnocchi ambalate în vid, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Gnocchi cu sparanghel și Pancetta, Pesto De Mazăre Dulce Și Gnocchi Pancetta, și Gnocchi La Cuptor Cu Pesto, Mazăre Și Pancetta.
Instrucțiuni
1
Gatiti gnocchi conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Scurgeți într-un colizor peste un bol, rezervând 1/4 cană lichid de gătit. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă pancetta; se sotează 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
5
Transferați pe un prosop de hârtieplacă învelită.
6
Adăugați șobolani și sparanghel în tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă usturoiul; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați gnocchi, pancetta, lichid de gătit rezervat, suc, sare și piper în tigaie; gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Gnocchi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.