Gnocchi cu spanac de James Peterson

Rețeta Gnocchi de spanac James Peterson ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 381 calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 137 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Ardeiul iute murat al lui James Peterson, Gratinul de roșii și ierburi al lui James Peterson, și Gătit fin Vichyssoise de James Peterson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ofiliți spanacul în oală mare.
Scurgeți și strângeți ferm spanacul gătit în mâini pentru a suna orice apă.
Puneți spanacul într-un robot de bucătărie cu ricotta, ouă, 1 cană de făină și parmezan. Pur și simplu aproximativ 1 minut.
Transferați aluatul într-un castron mare și lucrați în restul de 2 căni de făină, salvie, sare, piper și nucșoară.
Adăugați făină suplimentară, dacă este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească de degete.
Rulați aluatul în cinci rulouri, fiecare de aproximativ 15 inci lungime și 3/4 inci grosime.
Tăiați aluatul în pelete de 3/4 inch (ar trebui să obțineți aproximativ douăzeci de pelete pe rolă).
Transferați peletele într-o tigaie bine prăfuită cu făină.
Braconați peletele într-o tigaie mare prevăzută cu apă clocotită timp de aproximativ 7 minute. Ridicați gnocchiul cu o lingură cu fante sau un skimmer și transferați-le într-un castron cu unt topit în el. Aruncați-le în castron pentru a le împiedica să se lipească. (Gnocchi poate fi gătit înainte și păstrat la frigider câteva zile.) Fierbeți și aruncați gnocchii fierți în sos fierbinte sau coaceți-i într-un gratin.