Gnocchi cu sos de cremă de vodcă
Gnocchi cu sos de cremă de vodcă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 1564 calorii. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vodca ai putea urma acest curs principal cu Vodka Slush ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sos De Cremă De Vodcă, Paste cu sos de cremă de vodcă, și Rigatoni cu Pancettan și sos de cremă de vodcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face gnocchi: așezați cartofii într-o oală mare. Acoperiți cu apă.
Adăugați sare și aduceți apa la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți cartofii până când sunt fragede, aproximativ 35 de minute.
Scurgeți cartofii. Când sunt suficient de reci pentru a le manipula, curățați-le apoi treceți-le printr-o moară de alimente.
Într-un castron mare, amestecați făina cu gălbenușul de ou, brânza și cartofii calzi. Lucrați amestecul până devine un aluat neted, apoi încorporați ierburile. Formați aluatul în 2 bile.
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, rotiți fiecare bilă de aluat într-o 'frânghie' de aproximativ 1/2 inci grosime.
Tăiați frânghiile în bucăți de 3/4 inci. Aranjați gnocchiul pe o foaie de copt ușor făinată. (Puteți îngheța gnocchi în acest moment și utilizați direct din congelator.)
Cu puțin timp înainte de servire, aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe la foc mare. Reduceți căldura, astfel încât apa să mențină un foc mic activ. Lucrând în loturi mici, aruncați gnocchi în apă. Gătiti gnocchiul până plutesc 3 până la 4 minute, apoi îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți complet într-un colizor.
Pentru a face sosul: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Adăugați vodka, smântâna și sosul de roșii și fierbeți până când aromele se amestecă, 2 până la 3 minute.
Imediat înainte de servire, adăugați gnocchiul în sos și încălziți, amestecând ușor pentru a acoperi. Lingurați gnocchiul în boluri calde și serviți.
Puree roșii întregi fără lichidul lor într-o moară de alimente.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mediu.
Se adaugă busuiocul, se condimentează cu sare și piper și se fierbe, amestecând frecvent până când sosul este concentrat, aproximativ 25 de minute.
Scoateți busuiocul și refrigerați sau congelați până când este gata de utilizare.