Rețeta Gnocchi cu sos cremos-ciuperci și praz este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 488 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, făină de porumb, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sote de pui cu sos cremos de ciuperci și praz, Schnitzel acoperit crocant cu praz cremos și sos de ciuperci, și Gnocchi de conopidă cu sos cremos de ciuperci Shiitake de conopidă.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.