Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru repertoriul dvs., Gnocchi cu roșii, busuioc și măsline ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 312 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 1,28 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, frunze de busuioc, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Gnocchi cu roșii, busuioc și măsline, Paste cu Brie, roșii, măsline și busuioc, și Bruschetta cu roșii cherry, busuioc, măsline și feta.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați cartoful copt în jumătate și scoateți carnea într-un castron mare; aruncați pielea. Folosind o furculiță zdrobiți cartoful, sarea și piperul împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în 3 linguri de ou (rezervați oul rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Presărați făina peste amestecul de cartofi. Se amestecă până când amestecul formează un aluat. Frământați până se omogenizează, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, împărțiți aluatul în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Rulați fiecare piesă între palme și suprafața de lucru într-o frânghie cu diametrul de 1/2 inci (aproximativ 20 inci lungime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
7
Tăiați aluatul în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
8
Rulați fiecare bucată de aluat peste o paletă de lemn cu creste sau peste colțurile unei furculițe pentru a forma caneluri în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
9
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați gnocchi și gătiți până când gnocchi se ridică la suprafață, aproximativ 1 minut. Continuați să gătiți până când gnocchi sunt fragede, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
11
Scurgeți și rezervați aproximativ 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
12
Pentru sos: într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați măslinele și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
14
Adăugați sosul de roșii și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
15
Adăugați gnocchi în tigaie și amestecați până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Transferați într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Adăugați parmezanul și busuiocul. Aruncați ușor până când toate ingredientele sunt acoperite, adăugând apa rezervată pentru paste, după cum este necesar, pentru a slăbi sosul și serviți.
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu un indiciu de violet. Notele de prune, violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu pe palat, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finisajul lung este îngropat în fructe.Un vin versatil, cel mai bine servit la 64 CP, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.