Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto

Rețeta Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 408 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan preshredded, frunze de busuioc, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, și Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați gnocchi în tigaie; gătiți 4 minute sau până când ați terminat (gnocchi se va ridica la suprafață).
Îndepărtați gnocchi cu o lingură cu fante; așezați într-un castron mare.
Adăugați sparanghel și creveți în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Adăugați amestecul de creveți la gnocchi.
Combinați 1 lingură de apă rămasă, busuioc și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până la netezirea părților.
Stropiți uleiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de sare și busuioc în amestecul de creveți; aruncați pentru a acoperi.