Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto

Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto
Rețeta Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 408 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan preshredded, frunze de busuioc, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, și Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați gnocchi în tigaie; gătiți 4 minute sau până când ați terminat (gnocchi se va ridica la suprafață).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Îndepărtați gnocchi cu o lingură cu fante; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Adăugați sparanghel și creveți în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgere.
6
Adăugați amestecul de creveți la gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
CrevețiCreveți
7
Combinați 1 lingură de apă rămasă, busuioc și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până la netezirea părților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Stropiți uleiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Adăugați amestecul de sare și busuioc în amestecul de creveți; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
SareSare
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista