Gnocchi alla Romana
Gnocchi alla Romana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 177 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Un amestec de parmezan, ou, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman), Gnocchi Alla Romana, și Manicotti Alla Romana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o foaie mică de copt.
Bateți bulionul, făina de semolă și sarea într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până când amestecul bulează și este foarte gros, aproximativ 10 minute. Bateți oul într-un castron mare. Bateți treptat amestecul de semolă în ou.
Transferați amestecul de gnocchi pe foaia de copt pregătită, întinzându-l pentru a forma un strat gros de 1/2 inci. Acoperiți și refrigerați până când amestecul de gnocchi este rece și ferm, cel puțin 1 oră.
Preîncălziți broilerul. Ungeți generos un vas gratinat cu diametrul de 10 inci. Folosind un tăietor de prăjituri cu diametrul de 2 inci, tăiați rundele din amestecul de gnocchi. Aranjați gnocchiul în vasul de copt/gratinat pregătit, suprapunându-se ușor.
Ungeți untul rămas peste gnocchi.
Se presară cu brânză și piper, dacă se dorește. Se fierbe până când gnocchiul se încălzește și începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon