Gnocchi alla Romana

Gnocchi alla Romana
Gnocchi alla Romana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 177 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Un amestec de parmezan, ou, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman), Gnocchi Alla Romana, și Manicotti Alla Romana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Bateți bulionul, făina de semolă și sarea într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până când amestecul bulează și este foarte gros, aproximativ 10 minute. Bateți oul într-un castron mare. Bateți treptat amestecul de semolă în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați amestecul de gnocchi pe foaia de copt pregătită, întinzându-l pentru a forma un strat gros de 1/2 inci. Acoperiți și refrigerați până când amestecul de gnocchi este rece și ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Preîncălziți broilerul. Ungeți generos un vas gratinat cu diametrul de 10 inci. Folosind un tăietor de prăjituri cu diametrul de 2 inci, tăiați rundele din amestecul de gnocchi. Aranjați gnocchiul în vasul de copt/gratinat pregătit, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Ungeți untul rămas peste gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Se presară cu brânză și piper, dacă se dorește. Se fierbe până când gnocchiul se încălzește și începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
DificultateExpert
Gata În1 h, 22 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista