Glogg Suedez De Modă Veche
Glogg suedez de modă veche este un vegan rețetă cu 7 porții. Pentru $17.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 1763 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți stafide, cheesecloth, rom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 217 de mâncăruri și bucătari. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Swedish Glogg, Easy Swedish Gl, și Swedish Christmas Gl pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți vinul de port la foc mediu până chiar sub punctul de fierbere într-un vas mare cu capac.
Adăugați bourbon și rom, și să aducă înapoi la chiar sub fierberea. Salvați sticlele și capacele lor pentru depozitarea restului de glogg.
În timp ce vinul și lichiorurile se încălzesc, așezați cardamomul, bățul de scorțișoară, cuișoarele și coaja de portocală pe centrul pătratului de pânză de brânză. Adunați marginile cheesecloth-ului și legați-le cu sfoară de bucătărie pentru a le asigura.
Când amestecul este foarte fierbinte, dar nu fierbe, aprindeți-l cu atenție cu un chibrit cu mâner lung. Purtând o mănușă de gătit rezistentă la căldură, turnați cu grijă zahărul în flăcări și lăsați amestecul să ardă timp de 1 minut.
Puneți capacul pe vas pentru a stinge flăcările și opriți focul.
Lăsați amestecul să se răcească, acoperit, timp de aproximativ 10 minute; adăugați pachetul de condimente de brânză și stafidele și migdalele în amestecul de vin cald și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Se strecoară glogg-ul răcit și se rezervă stafidele și migdalele.
Pentru a păstra, turnați glogg încordat în sticle, recapitulați și păstrați în poziție verticală într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 1 an. Refrigerați stafidele și migdalele îmbibate într-un bol sau borcan acoperit până la 1 an.
Pentru a servi, turnați glogg într-o cratiță și încălziți la foc mic-mediu până la cald, dar nu fierbeți, aproximativ 5 minute. Polonic 3 uncii de glogg încălzit într-o ceașcă mică de cafea sau o cană mică de glogg în stil suedez și garnisiți fiecare porție cu câteva stafide rezervate și migdale.