Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele umplute. O porție conține 314 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 1,24 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de ouă, rulouri, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glisoare De Curcan Umplute Sănătoase, Glisoare De Chiftele Umplute Cu Mozzarella, și Glisoare De Chiftele Umplute Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ușor carnea, ouăle, brânza, pătrunjelul, usturoiul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper cu mâinile. (Nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Brânză
Usturoi
Piper
Ouă
Carne
Sare
2
Formați 1/4 cană de amestec de carne în aproximativ 30 de chiftele. Împingeți un cub de brânză în centrul fiecărei bile și înveliți carnea în jurul brânzei, apoi aplatizați ușor fiecare bilă la un diametru de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Brânză
Carne
1
Preîncălziți broilerul. Puneți jumătate din glisoare pe un raft Uns cu ulei dintr-o tigaie pentru pui de carne și fierbeți, întorcându-vă o dată, până când sunt fierte (nu mai sunt roz), 4 până la 8 minute în total. Repetați cu glisoarele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Pui Broiler
1
Pentru o distracție ușoară, mergeți cu un grătar pe gaz. Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reglați căldura la mediu-mare. Glisoare pentru grătar, în loturi, dacă este necesar, rotind o dată, până când sunt fierte, 4 până la 8 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Faceți glisoare cu toppinguri și rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
1
* Glisoare De Miel:Du-Te Greacă! Înlocuiți menta cu pătrunjelul și umpleți bilele cu brânză feta. Pentru un sos ușor, amestecați împreună 1 cană de iaurt simplu în stil grecesc, 1 cățel de usturoi mic, zdrobit cu o presă de usturoi și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Grecesc
Sare și Piper
Usturoi
Brânză Feta
Pătrunjel
Sos
Miel
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De Usturoi
2
Adăugați mentă proaspătă tocată, dacă doriți. Glisați glisoarele în interiorul mini-pitelor despicate și acoperiți cu sosul.* Carne de vită și albastru Sliders: ne place calitatea de topire a Saga albastru, dar du-te pentru brânză albastru preferat. O încurcătură de ceapă de aur maro saut în partea de sus vă va face să leșinați. (Saut 1 până la 1 1/2 lire sterline ceapă feliată în 2 până la 3 linguri ulei de măsline într-o tigaie grea la foc moderat, cu niște cimbru proaspăt tocat și sare, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.) * Glisoare de cheddar de curcan: optați pentru toată carnea întunecată sau jumătate de carne întunecată amestecată cu jumătate de carne de sân (toată carnea de sân va fi prea uscată) și înlocuiți pătrunjelul cu 3 până la 4 linguri de salvie proaspătă tocată sau cimbru. Sau du-te olandeză cu Gouda. Se acoperă cu felii de ceapă roșie și murături. Chiar și niște crenguțe de coriandru ar fi bune aici.* Burgeri de porc la grătar: să includeți sau să săriți pătrunjelul depinde de dvs., dar suntem cu toții pentru a crește căldura cu Pepper Jack sau wimp out on plain Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Brânză Albastră
Cimbru
Brânză Pepperjack
Mentă Proaspătă
Salvie Proaspătă
Ulei De Măsline
Ceapă Roșie
1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză Cheddar
Pătrunjel
Muraturi
Ceapă
Toată Turcia
Gouda
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Sos
Carne De Vită
Carne
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Periați blaturile cu sosul dvs. preferat de grătar chiar înainte de a le răsturna; periați a doua parte cu mai mult sos și terminați de gătit. Topping-ul? Salată de varză, desigur!