Glisoare de pui și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele de pui și brânză. O porție conține 441 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cheddar îmbătrânit, muguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Glisoare De Covrig De Pui Cu Brânză De Bere, Pui de bivol și glisoare de brânză albastră, și Glisoare de pui Buffalo cu salată de varză cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit. Gatiti ardeiul gras, ceapa si usturoiul in tigaie la foc mediu, amestecand,3 minute.
Adăugați pui, sos de grătar, chipotleși 1/4 cană de apă; acoperiți și fierbeți până când puiul ajunge la o temperatură internă de 165%: F, 25 până la 30 de minute.
Scoateți puiul din sos; așezați pe o farfurie să se răcească timp de 5 minute.Folosiți o furculiță pentru a scoate carnea de pe os și a tăia; întoarceți carnea topan și aruncați pentru a acoperi cu sos.
Se încălzește cuptorul la 400 F. Openbuns și se pune pe o foaie de copt acoperită cu folie. Distribuițipui uniform între jumătatea inferioară a fiecărui coc (aproximativ2 linguri pe coc); acoperiți fiecare cu 2 linguri de brânză.
Coaceți până când brânza se topește și bule, 4 până la 5 minute. Se acoperă cu roșii, muguri și capac de COC; serviți imediat.