Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele de pui și brânză. O porție conține 441 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cheddar îmbătrânit, muguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Glisoare De Covrig De Pui Cu Brânză De Bere, Pui de bivol și glisoare de brânză albastră, și Glisoare de pui Buffalo cu salată de varză cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit. Gatiti ardeiul gras, ceapa si usturoiul in tigaie la foc mediu, amestecand,3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pui, sos de grătar, chipotleși 1/4 cană de apă; acoperiți și fierbeți până când puiul ajunge la o temperatură internă de 165%: F, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scoateți puiul din sos; așezați pe o farfurie să se răcească timp de 5 minute.Folosiți o furculiță pentru a scoate carnea de pe os și a tăia; întoarceți carnea topan și aruncați pentru a acoperi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se încălzește cuptorul la 400 F. Openbuns și se pune pe o foaie de copt acoperită cu folie. Distribuițipui uniform între jumătatea inferioară a fiecărui coc (aproximativ2 linguri pe coc); acoperiți fiecare cu 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Coaceți până când brânza se topește și bule, 4 până la 5 minute. Se acoperă cu roșii, muguri și capac de COC; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Varză
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale