Glisoare de pui umplute cu ricotta
Glisoarele de pui umplute cu ricotta durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 593 de calorii , 27 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 2,42 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ulei de măsline, ricotta de lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui umplut cu ricotta , pui umplut cu ricotta și ierburi și piept de pui umplut cu ricotta .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez cu fundul greu, la foc mic, adăugați uleiul de măsline și ceapa. Nu vă mișcați până nu încep să devină ușor maronii, aproximativ 1 oră.
Intre timp, macinati puiul intr-un robot de bucatarie pana cand carnea devine consistenta, dar uniforma, folosind 10 impulsuri scurte.
Răzuiți într-un castron și amestecați ricotta, Worcestershire, 1 lingură sare, 1 linguriță piper și pătrunjelul.
Amesteca bine. Formați amestecul de pui în chiftele mici, de aproximativ 3 inchi în diametru și 2 inci înălțime.
Se aseaza pe o tava si se da la frigider.
Odată ce toată ceapa este caramelizată, se deglazează cu whisky-ul și se adaugă zahărul 2 linguri sare și 1 linguriță piper.
Lasă ceapa să se caramelizeze încă 10 minute, apoi lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Se încălzește o tigaie din fontă la foc mediu-mare până este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Adăugați uleiul vegetal și, în loturi, gătiți glisoarele până când un termometru pentru carne înregistrează 165 de grade F în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se scot din tava si se tine la cald pe o tava de foaie la cuptor. Continuați până când toate glisoarele sunt gătite. Unge rulourile cu unt și prăjește într-o tigaie la foc mediu-înalt până se rumenesc.
Pentru a asambla, așezați un glisor de pui pe ruloul de jos, deasupra cu marmeladă de ceapă și întindeți 18.000 de Island Dressing pe rola de sus.
Se ornează cu un cornichon sau o suliță murată.
Într-un robot de bucătărie, amestecați gălbenușurile timp de 10 secunde până devin panglici.
Adăugați sucul de lămâie și adăugați încet uleiul într-un flux constant și fin. Cand maioneza este deschisa la culoare si tot uleiul este incorporat, se transfera intr-un bol si se adauga sosul iute, caperele si ketchup-ul.