Glisoare de pui umplute cu ricotta

Glisoare de pui umplute cu ricotta
Glisoarele de pui umplute cu ricotta durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 593 de calorii , 27 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 2,42 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ulei de măsline, ricotta de lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui umplut cu ricotta , pui umplut cu ricotta și ierburi și piept de pui umplut cu ricotta .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez cu fundul greu, la foc mic, adăugați uleiul de măsline și ceapa. Nu vă mișcați până nu încep să devină ușor maronii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De WhiskyPiure De Whisky
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Intre timp, macinati puiul intr-un robot de bucatarie pana cand carnea devine consistenta, dar uniforma, folosind 10 impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Răzuiți într-un castron și amestecați ricotta, Worcestershire, 1 lingură sare, 1 linguriță piper și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Amesteca bine. Formați amestecul de pui în chiftele mici, de aproximativ 3 inchi în diametru și 2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
5
Se aseaza pe o tava si se da la frigider.
6
Odată ce toată ceapa este caramelizată, se deglazează cu whisky-ul și se adaugă zahărul 2 linguri sare și 1 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Lasă ceapa să se caramelizeze încă 10 minute, apoi lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se încălzește o tigaie din fontă la foc mediu-mare până este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați uleiul vegetal și, în loturi, gătiți glisoarele până când un termometru pentru carne înregistrează 165 de grade F în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Se scot din tava si se tine la cald pe o tava de foaie la cuptor. Continuați până când toate glisoarele sunt gătite. Unge rulourile cu unt și prăjește într-o tigaie la foc mediu-înalt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Pentru a asambla, așezați un glisor de pui pe ruloul de jos, deasupra cu marmeladă de ceapă și întindeți 18.000 de Island Dressing pe rola de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Se ornează cu un cornichon sau o suliță murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
14
Serviți imediat.
15
Într-un robot de bucătărie, amestecați gălbenușurile timp de 10 secunde până devin panglici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
16
Adăugați sucul de lămâie și adăugați încet uleiul într-un flux constant și fin. Cand maioneza este deschisa la culoare si tot uleiul este incorporat, se transfera intr-un bol si se adauga sosul iute, caperele si ketchup-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Amesteca bine.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista