Glisoare de pui cu chutney de roșii
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele de pui cu chutney de roșii. Această rețetă servește 8. O porție conține 598 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Glisoare De Pui La Grătar Cu Răspândire De Chutney De Caise, Glisoare de pui la grătar și răspândirea chutney de caise, și Ceapă roșie roșie Chutney - Chutney roșu pentru Idli Dosa - Chutney ușor s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F.
Coaceți puiul: aruncați puiul cu uleiul de struguri și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un bol mediu, acoperind bine.
Se transferă pe o foaie de copt și se coace până se gătește, aproximativ 35 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 1 oră.
Combinați roșiile, ceapa roșie, pătrunjelul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-o cratiță mică și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, 30 de minute.
Se scoate de pe foc și se acoperă pentru a se încălzi.
Încălziți 3 inci de ulei vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F.
Combinați făina, 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper într-un bol mediu, apoi adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți puiul până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie fiecare coapsă în jumătate.
Întindeți un strat subțire de unt pe părțile tăiate ale rulourilor.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați rulourile, cu unt în jos, în tigaie și prăjiți până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Se întinde cu maioneză și sandviș cu puiul și chutney.
Fotografie realizată de Charles Masters