Glisoare de porc de rozmarin cu aioli de hrean

Glisoare de porc de rozmarin cu aioli de hrean
Glisoarele de porc de rozmarin cu aioli de hrean sunt un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de maioneză de canola, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Filet de porc de rozmarin la grătar cu sos de hrean, Sandviș de porc marinat cu Aioli de rozmarin, brânză Mozzarella și ardei roșii prăjiți, și Cursoare grecești cu Fetan Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de porc cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Transferați carnea de porc într-un aragaz lent de 3 litri acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Adăugați 1 cană de apă și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Scoateți carnea de porc din aragazul lent; așezați într-un castron. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
7
Se toarnă lichidul de gătit printr-o sită într-un castron, rezervând șalotă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
8
Adăugați 3/4 cană de lichid de gătit strecurat, șalotă și usturoi la carne de porc; aruncați bine. Aruncați lichidul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
9
Combinați maioneza și hreanul într-un castron mic. Lingură aproximativ 2 linguri amestec de porc pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Se acoperă uniform cu rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
MaionezăMaioneză
RucolaRucola
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Întindeți 1 1/2 linguriță amestec de maioneză pe partea tăiată a fiecărui blat. Acoperiți glisoarele cu blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista