Glenn ' s suflare Rock somon

Glenn ' s Blowing Rock Salmon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 688 calorii, 51G de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Pentru $ 7.04 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, brânză gouda, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Rock Bottom Brewery Bere Ponosită Somon, Glenn ' s Sweet & picant Slow Cooker Chili, și Falca-Dropping Cheezy Cânepă Nacho Sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați fileurile de somon, dacă este necesar, pentru a îndepărta porțiunea subțire; cu un cuțit foarte ascuțit, tăiați fileurile orizontal prin centru, dar lăsați un capăt netăiat, astfel încât fileul să se deschidă ca o carte.
Așezați 1/4 din carnea de crab pe fiecare file deschis și crabul superior cu o felie de Gouda afumată; închideți fileurile.
Așezați fiecare file într-un vas de copt cu o singură porție.
Amestecați untul topit și sucul de 1 lămâie într-un castron mic și stropiți untul de lămâie peste toate fileurile de somon.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când somonul este opac și fulgi ușor, 30 de minute sau după cum este necesar.
Într-un castron, amestecați sucul celei de-a 2-a lămâi cu smântână și mărar; puneți amestecul de smântână peste fiecare file copt și presărați generos cu capere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.