Glendora ' s Chocolate Fudge budinca (tort)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de ciocolată Glendora (tort). Această rețetă face 6 porții cu 365 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Glendora ' s Chocolate Fudge budinca (tort), Tort De Budincă Cu Ciocolată-Fudge, și Rețetă De Tort Cu Budincă Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt superficial de 1 litru.
Bateți făina, praful de copt, zahărul alb, 2 linguri de pudră de cacao și sare împreună într-un bol mare.
Se amestecă laptele, uleiul și extractul de vanilie. Se amestecă nucile.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Se amestecă zahărul brun și restul de 1/4 cană de pudră de cacao împreună; se presară peste aluat în vasul de copt.
Turnați apa clocotită încet peste vârful bătătorului și topping.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute. Partea superioară a tortului va fi setată, iar partea inferioară va fi moale. Invertiți tortul fierbinte pe un platou pentru a servi.