Glazură Elegantă De Șuncă De Vacanță

Glazură Elegantă De Șuncă De Vacanță
Glazura elegantă de șuncă de vacanță este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 14 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 302 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat, amidon de porumb, suc de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Șuncă afumată cu glazură dulce de vacanță, Șuncă ușoară și elegantă, și Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă cu zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați sucurile de portocale și lămâie și coaja, vinul sau sucul de afine, siropul de porumb și muștarul. Se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați sosul de afine și picăturile de șuncă, dacă doriți;se încălzește. Dacă se dorește o glazură mai groasă, aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Combinați amidonul de porumb și apa; adăugați la glazură. Gatiti si amestecati pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se servește cald peste șuncă feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista