Glazură De Fudge De Nucă De Cocos
Glazura de nucă de cocos Pecan Fudge este o vegan desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, extract de vanillan, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Glazură de nucă de cocos-pecan, Glazura De Nucă De Cocos Pecan E Te, și Glazură De Nucă De Cocos-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți laptele de orez, amidonul de porumb și sarea într-un mic bowl.In o cratiță mare, din oțel inoxidabil, la foc mediu, amestecați laptele de cocos și zahărul brun.Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul incepe sa fiarba. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Bateți din nou amestecul de orez-lapte și turnați încet în amestecul de lapte de cocos, amestecând constant pentru a încorpora.Se amestecă continuu amestecul, până se întunecă, devine foarte gros și neted, iar amidonul de porumb este gătit, aproximativ 6 până la 7 minute.
Se ia de pe foc și se bate în vanilie și bourbon, nuci pecan tocate și nucă de cocos.Se amestecă până când totul este acoperit și complet combinat.Se răcește la temperatura camerei înainte de glazurarea cupcakes.