Glazură De Fondant Cu Turnare Rapidă

Glazura de Fondant cu turnare rapidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de glazură. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 734 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr de cofetari, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Rețete similare includ Tort de migdale cu cremă de brânză, Ganache și umplutură proaspătă de căpșuni, glazură de unt de vanilie și Fondant turnat Roz, Tort ușor de banane cu glazură rapidă de Caramel, și Glazură rapidă de lămâie acidulată pentru prăjituri de turtă dulce.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zahărul cofetarilor, apa și siropul de porumb. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana ajunge la o temperatura de 92 grade F (33 grade C.)
Amestecul trebuie să fie suficient de subțire pentru a turna, dar suficient de gros pentru a acoperi tortul. Se amestecă extractul de migdale.
Pentru a acoperi tortul: înghețați ușor tortul cu cremă de unt și așezați-l pe un suport de răcire cu o foaie de biscuiți dedesubt.
Se toarnă fondant peste tortul cu gheață, care curge din centru și se deplasează într-o mișcare circulară. Atingeți părțile laterale cu o spatulă.