Glazură De Ciocolată Semi-Dulce
Glazura de ciocolată Semi-dulce necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 178 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de apă, zahăr pudră, ciocolată semi-dulce a brutarului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Funcționează bine ca o farfurie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare sunt Trufe de mentă de ciocolată Semi-dulci, BAKER ' s one BOWL semi-dulce ciocolată Fudge, și Biscuiți cu ciocolată cu lapte și chipsuri Semi-dulci.
Instrucțiuni
Ciocolată cu microunde, apă și unt în castron mare cu microunde la înălțime 1 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 30 de secunde.
Se amestecă până se topește complet ciocolata.
Adăugați zahăr și vanilie; se amestecă până se amestecă bine.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.