Glazură cu șuncă de caise și miere
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian? Glazură cu șuncă de caise și miere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 202 calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 13 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână marmeladă de portocale, miere, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare sunt șunca în spirală Slow Cooker cu glazură de caise-Dijon, șuncă ușor la cuptor cu un conținut scăzut de carbohidrați cu glazură de afine și caise și spală de porc umplută cu caise cu glazură de soia și miere.
Instrucțiuni
Amestecați într-un castron dulceața de caise, mierea, muștarul englezesc fierbinte și marmelada de portocale, până când amestecul este bine combinat.