Glazură cu șuncă cu ananas

Glazură cu șuncă cu ananas
Glazura cu șuncă cu ananas zestă necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 24 și costă 5 cenți per porție. O porție conține 5 calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Mergeți la magazin și luați cuișoare măcinate, muștar dijon, ananas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați șuncă Crock Pot cu glazură de ananas cu zahăr brun, frigărui de mahi-mahi cu șuncă, glazură de ananas și ghimbir și soia și scones de cartofi dulci cu glazură de portocale zestă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. cu aproximativ 30 de minute înainte ca șunca să fie gata, se scoate din cuptor. Suprafața de scor; cu lingură glazură peste toată șunca. Reveniți la cuptor, ungeți ocazional în ultimele 30 de minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
Biscuiți înghețați Pentru AnimaleBiscuiți înghețați Pentru Animale

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista