Gingersnap Crumble înghețată tartă cu sos de ananas gros
Gingersnap Crumble Ice-Cream Tart cu sos de ananas Chunky ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 834 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gingersnaps rupte grosier, înghețată superpremium vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Gingersnap Crumble înghețată tartă cu sos de ananas gros, Înghețată Cu Caș De Lămâie Și Miere Cu Crumble De Prăjituri Gingersnap, și Tarta de afine Crumble cu crema de branza frisca.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se topește untul. Într-un robot de bucătărie se macină ghimbirulsnaps la firimituri fine și se adaugă unt și zahăr, pulsând până se omogenizează.
Presărați 1 cană (nu ambalată) amestec de firimituri peste fundul tăvii de tartă și apăsați cu o spatulă offset.
Presărați 1/2 cană amestec de firimituri în jurul marginii tigaiei și cu degetele apăsați în sus partea tigaiei. Cu atenție coajă linie cu folie, pliere peste margine pentru a acoperi firimiturile complet, și se adaugă greutăți plăcintă sau orez crud.
Presărați amestecul de firimituri rămas într-o tigaie superficială.
Coaceți amestecul de firimituri în treimea inferioară a cuptorului 12 minute și coaceți coaja în treimea superioară 20 de minute. Se răcește amestecul de firimituri în tava de copt pe un suport și, atunci când firimiturile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, cu degetele rupeți orice aglomerări mari. Coajă rece în folie în tigaie tartă pe un alt raft 15 minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile sau orezul și răciți complet coaja (coaja poate fi moale în centru, dar se va întări pe măsură ce se răcește). Se înmoaie ușor înghețata și se pliază în jumătate din amestecul de firimituri. Puneți amestecul de înghețată în coajă, netezind partea superioară și presărați cu amestecul de firimituri rămas. Congelați tarta până când înghețata este fermă, aproximativ 2 ore. Tarta păstrează, înghețată și acoperită slab, 3 zile.
Tăiați coaja din ananas și sfertul de ananas pe lungime.
Tăiați miezul și tăiați sferturile de ananas transversal în felii groase de 1/4 inch. Într - o cratiță grea uscată de 2 până la 3 litri gătiți zahărul la foc moderat, amestecând încet cu o furculiță (pentru a ajuta zahărul să se topească uniform), până se topește și devine auriu pal. Gatiti caramelul, fara a amesteca si a invarti usor tigaia, pana devine auriu.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați ananas (amestecul se va aburi energic și caramelul se va întări). Se fierbe amestecul, amestecând, 5 minute, sau până se dizolvă caramelul și se răcește sosul la temperatura camerei. Sos rece, acoperit, cel puțin 2 ore și până la 5 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile Gingersnap funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "