Gingered Pear Crisp

Gingered Pear Crisp
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Gingered Pear Crisp. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 253 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, ghimbir măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gingered Pear Crisp, Gingered Cranberry Pear Crisp, și Gingered Apple-Berry Crisp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 8 pe 8 inci cu unt și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați perele în jumătate și miez-le, apoi tăiați-le din nou în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
3
Combinați-le cu sucul de lămâie într-un castron mare, nereactiv și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Așezați toate ingredientele într-un castron mediu și amestecați împreună până când sunt combinate uniform și aglomerate. Se împrăștie peste pere și se coace până când perele sunt fragede cu furculița, amestecul este bulbuc, iar toppingul este rumenit, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
2
Lăsați să stea cel puțin 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista