Gingered Cherry Pere Cizmar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Gingered Cherry Pear Cobbler. O porție conține 252 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gingered Afine-Pere Cizmar, Drop-Biscuit pere și cireșe uscate Cobbler, și Gingered Apple-Berry Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente; transferați într-un 2-qt uns. vas de copt.
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu timp de 7 minute sau până se rumenesc; se toarnă peste amestecul de pere. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Într-un robot de bucătărie, combinați zahărul și ghimbirul; acoperiți și procesați până se toacă fin.
Adăugați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; acoperiți și procesați timp de 3 secunde sau până la amestecare.
Adăugați unt; procesați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați zară și pulsați doar până se formează un aluat moale. Picătură de linguri peste amestec de pere cald.
Coaceți, neacoperit, timp de 35-40 de minute sau până când toppingul se rumeneste.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Dr. slăbiți Dr. l Riesling cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Dr. Slăbiți Dr. L Riesling]()
Dr. Slăbiți Dr. L Riesling
"...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâie, măr verde, piatră umedă și arome ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un finisaj de citrice și mere suculente, uleiuri de nuci, săruri minerale și piatră umedă..."- Wine Advocate " acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling. Riesling-ul introductiv al lui Ernst Loosen este marcat de arome de piersici și caise proaspete, echilibrate de o cantitate echitabilă de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav."- Food & Wine Magazine