Ginger Snaps

Ginger Snaps
Ginger Snaps ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 48. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ghimbir, ghimbir măcinat, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Ginger Snaps, Ginger Snaps, și Ghimbir Snaps I.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un bol mediu de amestecare amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, cardamomul, cuișorul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Așezați zahărul brun și untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți la viteză mică până când sunt ușoare și pufoase, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați melasa, oul și ghimbirul proaspăt și bateți pe mediu timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
(Keebler)(Keebler)
5
Adăugați ghimbirul cristalizat și folosind o spatulă de cauciuc, amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Adăugați ingredientele uscate la umed și amestecați până se combină bine.
7
Cu o lingură de 2 lingurițe, aruncați aluatul pe o tigaie de jumătate de foaie căptușită cu pergament, la aproximativ 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 12 minute pentru fursecuri ușor masticabile sau 15 minute pentru fursecuri mai clare. Rotiți tigaia la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți din cuptor, presărați cu zahăr șlefuit, dacă doriți, și lăsați fursecurile să rămână pe tava timp de 30 de secunde înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet. Repetați cu tot aluatul. A se păstra într-un recipient etanș până la 10 zile. Dacă doriți, puteți scoate și îngheța aluatul de prăjituri pe o tigaie și, odată înghețat, puneți-l într-o pungă resigilabilă pentru a-l păstra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și GalbenăColorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Coaceți direct din congelator ca mai sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile Gingersnap din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista