Gina ' s Pumpkin Cheesecake

Gina ' s Pumpkin Cheesecake necesită aproximativ 5 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 670 calorii, 10g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cookie-urile gingersnap, cuișoarele măcinate, ouăle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cookie-uri cu ciocolată de dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Dovleac Cheesecake pâine prăjită franceză roll up - uri cu dovleac condiment scufundare sos #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați gingersnaps în vasul unui procesor de bucătărie și pulsați până se sfărâmă.
Transferați într-un castron mare și adăugați untul topit. Se amestecă până se amestecă uniform. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu laturi de 3 inci.
Coaceți crusta până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet în timp ce pregătiți umplutura.
Puneți un ceainic umplut cu apă pe plită, la foc mediu și aduceți la fierbere.
Într-un bol mare de amestecare, adăugați crema de brânză și zahărul și bateți cu un mixer electric până când este ușor și pufos, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați dovleacul și bateți până se încorporează. Bateți ouăle, câte 1 pe rând, apoi adăugați scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, cuișoarele, sarea și vanilia și bateți până se amestecă.
Adăugați făina și bateți până se încorporează.
Înfășurați părțile laterale și partea inferioară a tigaiei cu formă de arc cu folie de aluminiu rezistentă.
Se toarnă umplutura în tigaie și se pune într-o tigaie mică.
Turnați apa fierbinte din teakettle în tigaia de prăjire, umplând la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu formă de arc, aproximativ 1 1/2 inci.
Coaceți până când centrul cheesecake-ului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră și 20 de minute.
Scoateți tortul din Baia de apă și lăsați-l să se răcească pe un suport de sârmă.
Odată răcit, folosiți un cuțit pentru a slăbi părțile laterale ale tortului din tigaie. Răciți cheesecake-ul timp de cel puțin 4 ore înainte de servire.
Se serveste cu scortisoara frisca.
Turnați smântâna grea într-un bol mare și bateți cu un mixer electric de mână până când este gros și spumos.
Adăugați zahărul, vanilia și scorțișoara cofetarilor și bateți până se formează vârfuri medii.