Gina ' s Pizzelles
Gina ' s Pizzelles este un lactate gratuite și vegetariene desert. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți ulei vegetal, amaretto și o făină suplimentară, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pizzele, Cum Se Fac Pizzelele, și Pizzele subțiri și crocante.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ouăle, zahărul și uleiul și amestecați până se combină bine.
Adăugați făina, praful de copt, semințele de anason, uleiul de anason și ingredientele opționale, dacă doriți, și amestecați bine pentru a forma un aluat omogen. Puneți deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Încălziți fierul pizzelle până când este foarte fierbinte.
Turnați 2 linguri de bătut pe fier, închideți-l și reveniți la foc. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute. Repetați până când se folosește tot aluatul.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
![Sucul Riesling al lui Domaine LeSeurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere.Acest Riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.]()
Sucul Riesling al lui Domaine LeSeurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere.Acest Riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.
Domaine LeSeurre's Riesling juice is fermented 100% in stainless tanks. While on its lees, the wine is hand-stirred (bâtonnage sur lies) once per month, for 11 months. This process develops an additional complexity of flavors and aromas. This dry Riesling has scents of citrus blossoms and lemon zest, layered on the palate with hints of pear.This Riesling pairs well with trout amandine, raw oysters and is a lovely aperitif.